Loader Logo
background-cover

Hvem er vi?

Lipault er et ungt varemærke fra Paris inden for tasker, kufferter og modetilbehør, som revolutionerer bagage- og lædervarebranchen med sin stil, sine farver og sit vovemod.

Med sin originalitet og fantasi spreder Lipault en glad sindsstemning. Det er et positivt og uhæmmet varemærke. Hvert skridt er et eventyr – Paris bliver en legeplads, og mode en måde at udtrykke sig på.

  • Paris
  • Gode vibes
  • Farve
Lipault henter inspiration fra det moderne Paris – en by, som er urban, chik og til tider hemmelighedsfuld, og som hele tiden fornyer sig. En muse: pariserinden. Varemærket er inspireret af hendes naturlige elegance, hendes afslappede look, hendes fine sensualitet og det, der får hende til at føle sig unik. Hvert skridt er et eventyr – Paris er en legeplads, og mode en måde at udtrykke sig på.
Lipault har en yderst feminin og varm udstråling. Fræk, legende, sprudlende og vovet – Lipault er for alle frie kvinder, der selv bestemmer moden. Til dem, der tør gå imod strømmen, som skaber, mixer og matcher og sender hinanden et smil.
Farve som inspiration, år efter år og sæson efter sæson. Farverige og sprudlende kollektioner til at genopfriske garderoben og give dine outfits et pift. Fra kirsebærrød og Klein-blå til sennepsgul og khaki – Lipault finder klassikerne frem og leger med farverne. Uendelige paletter, dybe og livlige nuancer – Lipault genopfinder farverne for at gøre hver dag i dit liv anderledes.